OUTFIT | Min inre Aristide

| Kashmirpolo från Lisa Yang. | Jeans från Cos. | Lackskor (made to order) från Amend Atelier. | Kashmirscarf från Acne Studios. |

Har klätt mig som Aristide Bruant – fast lite mer dämpad färgmässigt (och utan hatt, hatar hatt!) – idag. Med tanke på att  Henri de Toulouse Lautrecs Paris säkert var en #metoo-härva av Guds nåde kan jag tänka mig att den kände klubbägaren Aristide inte direkt var en soft person dock. En dude som går omkring med påk till vardags känns inte riktigt härlig och det jag läst om honom och Paris nattklubbsliv vid sekelskiftet styrker detta. Men det man kan lära sig av hans stil (och av Tina!) är hur mycket en statementscarf- eller halsduk kan  liva upp en look.

Chanelling my inner Aristide Bruant with a statement scarf. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..