PARTY | DAISY GRACE

| Jag (fångad i en ej smickrande pose och Hannah Widell, världens mest lättplåtade människa. | Hedda Stiernstedt. | Zara Larsson. | Jag i läderbyxor och kavaj från Daisy Grace, magkedja från Chanel och pumps från Manolo Blahnik. I sällskap med Columbine Smille. |

Det kommer väl inte som en överraskning för någon att Hannah Widell, ena halvan av Hannah & Amanda och grundare till Daisy Grace, är en av mina allra bästa vänner. Vi har gått igenom eld och vatten, krig och kärlek, snö och sol ihop. Jag menar det verkligen. Igår firade hon och Amanda sin nya sajt Daisy Grace, som innehåller såväl ett fint webbmagasin som deras mode- och numera även beautyprodukter. Jag är så sjukt stolt över min kompis som verkligen är en visionär, en doer och dessutom jonglerar sin fina familj och oss vänner. Jag kan alltid lita på Hannah, alltid. Hon är allt en riktig vän ska vara. Jag önskar att alla hade en sådan kompis. Och allra helst en dessutom har ett eget mode- och beautymärke – samt egna beauty bars och skönhetssalonger och om serverar hot shots på sina fester! nte dumt alls om man säger så. Tack Hannah, Amanda och Daisy Grace för festen! Det var tungt att gå upp i morse …

My best friend Hannah threw a party för her fashion- and beauty brand Daisy Grace yesterday. I was so proud!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..