NIGHT OUT | WHISKYMIDDAG

| Dukningen på Biologiska muséet. | Jag, Martin Hansson, Petter Lundgren och Andreas Gran

Igår var jag med om två saker för första gången – inte helt vanligt när man är 44. 1. Jag åt en bättre middag och drack genomgående whisky genom densamma. 2. Jag besökte Biologiska museet. Att dricka genomgående whisky genom en hel måltid var en utmaning som jag inte bemästrade helt, erkänner jag. Det var betydligt enklare att dricka den mycket, mycket goda whiskydrink (är mycket förtjust i whiskydrinkar) som värdarna MacCallan gjort på deras Double Cask (som visade sig vara min favorit), sherry och tonic. Plus citron GIVETVIS (sno receptet, den var verkligen grym och lätt att göra!) Och så: Biologiska museet. Detta geniställe som jag av helt oförklarliga skäl aldrig besökt men som kan vara det mest magiska stället jag varit på i hela Stockholm. Inte bara exteriören är extremt tilltalande (går under smeknamnet ”Mc-västen” på grund av sitt utseende enligt min kompis Pelle) – inuti var det ta mig tusan som en dröm. En massa djur bland målade kulisser och torra tallar. Det är egentligen stängt för renovering nu, men jag hoppas de renoverar så lite som möjligt. Vill att det ska se ut EXAKT som det gjorde igår –  jag vill gifta mig där.


| Klänning från Baum & Pferdgarten. Mikaela har den i den rosa färgställningen! | Skinnbyxor från Tiger of Sweden. | Skor från Christian Dior.|

| Whiskydrinken som var supergod! | Petter Lundgren. | 

I was at this magical place yesterday for a whisky dinner. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..