NIGHT OUT | THE WAR ON DRUGS

| The War on Drugs på Annexet i Stockholm igår. |

Som chefredaktör på STYLEBY jobbar man ju alltid på det ena eller andra sättet.Telefonen och jobbögonen och -öronen är alltid påslagna liksom. Igår stod jag faktiskt och skrattade lite för mig själv mitt under det fantastiska giget med The War on Drugs som jag i sista sund lyckades fixa biljetter till. På något sätt lyckas Columbine alltid tajma (o)perfekt när jag håller på med något väldigt viktigt (som ett The War on Drugs-gig) när det är superbråttom att cleara modeller inför plåtningar. Columbine och Mikaela åker på plåtningsresa nästa vecka vilket betyder att just nu läggs mycket kraft på castingen av modell – något som är mycket, mycket mer komplicerat än vad man kanske tror. Att hitta rätt tjej som befinner sig i rätt värdsdel och har tid vid rätt tidpunkt är … Well det är inte helt enkelt. Och när man väl har hugg på någon så måste man agera snabbt. Jag har clearat modeller på flotta middagar, mitt i läggning av barn, under löprundor, hockeymatcher, på flygplan, i kundmöten … På något sätt ska dessa beslut alltid tas när något annat pågår, det slår aldrig fel! Så igår clearades modell under ”Under Pressure”. Passande, n’est pas?

Psst! Se här så fint det kan bli när Columbine och Mikaela reser och plåtar mode!

At the same time I enjoyed The War on Drugs gig I also was in the middle clearing models for our next shoot. It always happens in the middle of something like that!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..