OUTFIT | VECKANS KAP


| Dubbelknäppt smokingkavaj från & Other Stories. | T-shirt från Totême. | Skipants från Zara. | Ankelboots från Nelly. | Guldarmbandet är ett arvegods. | De två silverarmbanden är båda från Georg Jensen. |

Jag fick nys om den här blazern för flera månader sedan – en dubbelknäppt smokingvariant i ull och mohair och med generösa axelvaddar och insvängd midja. Sedan dess har jag bevakat & Other Stories sortiment som en hök för att inte riskera att missa den. Och nu finns den! För två glada laxar så får du ett kvalitetsplagg som både är trendigt och evigt. Nyårsafton, every-day-looken, powermöteslooken och alla andra viktiga looker är härmed räddade! Thanx, Behnaz!

Fler tips! 21 stilsäkra kavajer som matchar STYLEBYs hårda stilkrav

I’ve been watching out for this blazer ever since I heard it was going to be offered by & Other Stories. Not unhappy! This is most def catch of the week, or more correct: Catch of the month!

  1. Hej Jonna!!

    Tack för tips om SJUKT snygg kavaj! En fråga: Hur gör du med jacka över? Alltså, jag använder rock såhär års och en kavaj funkar inte under den, det blir knöligt och för tajt helt enkelt. Är det kavaj i väska som gäller då? Eller köpa en för stor rock jag kan använda de dagar jag är sugen på kavaj? Hur gör du?

    PS. Tack för en bra blogg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..