WEEKEND | MIDDAG PÅ TAKO

| Hannah och jag (i Acne Studios). | Saga och Åsa. |


| Bubbel! |

 

| Tuna tartar med avokado och avruga. | King fish med tryffel. |

| Nigori-sake. |

|Californa rolls.| 


| Wagufilé-skewers. |

I fredags tog jag med mitt BFF-gäng till den hyfsat nyöppnade restaurangen på Birger Jarlsgatan, Tako. Jag insåg att – i mitt liv – asiatisk mat har blivit något jag äter på lunchen eller som takeaway och aldrig något som jag äter kvällstid på restaurang. Och herregud vad jag saknat det! Jag var över förväntan imponerad av Tako, älskade maten men även själva restaurangen. När jag var liten på 80-talet och såg filmer som ”Wall Street” så var det precis som Tako jag alltid fantiserade om att storstadresturanger så ut. Lyxig, nattklubbskänsla, asiatisk magisk mat och välklädd publik. Tako var allt detta, jag tyckte det var superfestligt. Att jag sen var där ihop med tre av mina favoritmänniskor gjorde ju inte saken sämre. Kom hem från Tako superätt, jätteglad och med inte mindre än tre (!) resplaner inför 2018! Vilket år det kommer att bli! Dags att börja spara.

I was at Tako this Friday and I was really impressed by the food and the restaurant itself. Will be back!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..