WISHLIST | ÅRETS MODEJULKLAPP

| Fuskpäls från Hope. | Byxor från Hope. | Skor från Hope. |

Det har meddelats att årets modejulklapp är fuskpälsen (förra året var det bomberjackan), som slagit försäljningsrekord 2017.
”Fake fur har på kort tid blivit en viktig del i vintergarderoben och den kommer att fortsätta dominera modebilden de kommande åren. Med lekfulla variationer i färg och form ger den stort utrymme för ett expressivt uttryck och en personlig stil som är så tongivande för modebilden just nu”, säger Swedish Fashion Councils vd Elin Frendberg i pressmeddelandet. Jag tänkte att det väl kanske är intressant att veta  vilken fuskpäls som är den snyggaste av dem alla just nu – och som du borde skriva upp på önskelistan: Den rosa riddaren från Hope!

The best fake fur this season!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..