THROWBACK | JAG: EN TYPISK SVENSK LYXVINTAGESHOPPARE

| Boots från Balenciaga/Vestiaire Collective. |

Man har ju alltid en bild av att man är hyfsat unik. Det gäller såklart även mig. Men nu inser jag att jag är precis som alla andra svenskar – i fråga om att shoppa lyxvintage alltså. När vår webbredaktör Elina var i Paris och träffade Vestiaire Collective – som vi samarbetade på kring Sweden Fashion & Beauty Day och som ju, tillsammans med Ebay, är BÄST på vintage – så kom följande fram: 1. DET FÖRSTA DE FLESTA SVENSKAR KÖPER ÄR EN VÄSKA. Mitt första köp var en Célineväska (samma väska blev för en månad sen även det första jag sålde på samma sajt.)


| Mitt första köp och första sälj på Vestiaire Collective! | Se stilreportaget i sin helhet här! |

2.DET ANDRA KÖPET SVENSKAR GÖR ÄR ETT YTTERPLAGG. Mitt andra köp var en Céline-kappa.

| Se inlägget här. |

3.DET TREDJE KÖPET SVENSKAR GÖR ÄR ETT KLÄDESPLAGG. Det tredje jag köpte var ett byxor från J W Anderson.

Jag: | Byxor från J W Anderson/Vestiaire Collective. | Top från Beaufille. | Skor från Acne Studios. | Väska från Acne Studios. | 
Columbine: | Klänning från Totême. | Väska från The Row. | Skor från Céline. |

4 SEDAN BRUKAR SVENSKAR KÖPA SKOR. Mina nästa var skor!

| Boots från Balenciaga/Vestaiaire Collective. | Lackkjol från Topshop. | Sidentopp från Ahlvar. |

Ja, du ser. Helt unik. Läs hela Elinas intressanta artikel här!

I shop like a true Swede at Vestiaire Collective – above you see my first four buys. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..