WISHLIST | KLAPPAR (MEN INTE KLÄDER) FRÅN DESIGNER

| Högtalare från Saint Laurent x Bang & Olfusen/Colette. | Kortlek från Burberry. | Kudde från Bottega Veneta. | Tapet från Gucci. | Sovmask från Chanel. | Anteckningsbok från Louis Vuitton. |

I dag gör ju designerhusen, många av dem åtiminstone, mer än kläder. Månadens nyhet var ju Saint Laurents samarbeten – bland annat med Bang & Olufsen – som ska saluföras på Colette i Paris. Jag satte ihop min egen önskelista av produkter från de stora modehusen – men som inte är kläder för en gångs skull. Chansen att jag kommer att erhålla någon av dessa klappar är lika med noll, men man kan ju drömma i fall. Och kanske har din tomte mer cash än min!

Some of the things I would love to have for Christmas from the big design houses. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..