THROWBACK | SCRUNCHIES

Balenciaga Resort 2018. | Scrunchie/armband från Balenciaga. |

Scrunchies – så hett det var på 80-talet när jag gick i mellanstadiet. Du kunde liksom inte ha för många. Det var inte ohett att även bära fler än en samtidigt. Jag hade välbärgade väninnor som hade scrunchies uppträdda på långa trägrejer, säkert 20 stycken i olika färger, material och mönster. Jesus vad avundsjuk man var på de som hade sådant utbud. Och nu är de tillbaka, även om de heter ”armband” i Balenciagas läderversion. Är du för eller mot? Ni som inte var med då förstår jag känner er tveksamma, men undertecknad var, är och kommer att förbli en medlem av Team Scrunchies. Over and out. 


| Balenciaga Resort 2018. | Scrunchie/armband från Balenciaga. | Sarah Jessica Parker. | Madonna. |

I’ was, am and will always be a member of Team Scrunchies. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..