BEAUTY | MIN HUDVÅRD

| Beauté Pacifique Enriched Moisturizing Creme (Dry Skin). |Beauté Pacifique Clinical Super3 Booster. | Exuvience Purifying Cleansing Gel. | Beauté Pacifique Clinical Super 3 Exfoliator. | Chanel Gentle Biphase Eye Makeup Remover. | Excuvience Skin Rise Bionic Tonic. | Helmut Newton ”Portraits”. |

Mitt projekt ”Hud 2017” som kort och gott gått ut på bättre hud börjar lida mot sitt slut. Eller vad man ska säga – 2017 är i alla fall snart slut med mitt arbete med huden går vidare. I slutet av 2016 kom jag till ett läge där min hud var riktigt dålig – fick utslag, jag var torr och huden kändes stressad och oren. Då är det ju magiskt att ha tillgång till STYLEBYs skönhetsredaktör Anja Skeppe Grahn (läs hennes högintressanta artikel ”Det bästa jag gjort för min hud”)  och STYLEBY Beautypodd  som fick i uppdrag att fixa min hy. Det första poddavsnittet där jag medverkade och superbra produkttips hittar du här.  Del två hittar du här – (där får du också höra allt om Chanels Resortvisning – alltså den visning vars kollektion finns ute nu!– och du kan även läsa min rapport från detta lyxevenemang i Paris här, komplett med mina outfits, här!). Idag använder jag flera av det danska märket Beauté Pacifiques produkter, framförallt de produkter jag plåtade här ovanför. Rengöringsprodukterna tycker jag är bäst i klassen och exfoliatingkrämen med rooibos är total magi. Jag tvingade den på hela min familj, och vi blev som små barn i huden allihop. Hinner jag inte med att göra den så kör jag Exuvience Skin Rise Bionic Tonic om jag vill ha en extra boost (klipp varje pad i två delar – en halv räcker och så varar den längre). Det här var också året då jag upptäckte vad IPL kan göra för din hud. Både sol- och åldersfläckar som bortblåsta efter en behandling. Vilken grej, otroligt. Önskar ja hade upptäckt det tidigare.

Läs gärna den här krönikan jag skrev på hudtemat och hur jag fick en ny rockstjärnekompis på grund av en hudkomplimang!

This is my everyday skin arsenal.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..