THROWBACK | BUBBELBONANZA!

Vill du veta vad du ska köpa för bubbel? Det är bara två veckor kvar till nyårsafton idag (om du inte redan har en nyårsklänning kanske du kan få något tips här?). Då ska du kolla här. Min vän Sandra och hennes man Alf, som är vinexpert hos bland annat Dagens Nyheter, bjöd in till en bubbelbonanza av Guds nåde för en tid sedan. Vi var ett gäng som testade 38 (!) olika bubbel. Och ja, jag testade samtliga. Det hela var väldigt seriöst (nåja) och i slutändan presenterade Alf tre vinnare i varje kategori. Nedan ser du dem – alla finns inte i Systembolagets butikssortiment så se till att lägg in en beställning i god tid för att få det göttigaste möjliga nyår.


| Kvällens värd: Alf Tumble. |

| Överst till vänster: Vinnarna i kategori ”Mousserande vin”. | Överst till höger: Vinnare i kategori ”Champange”. | Nederst till vänster: Vinnare i kategori ”Roséchampagne.” | Nederst till höger: Vinnare i kategori ”Årgångschampagne”.|

I tested 38 different sparkling wines and champagnes this weekend. The winners? Have a look above!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..