OUTFIT | OVÄNTAT PERSPEKTIV

Det här är det närmaste jag kommer en jultröja. Jag fick den i julklapp av min bästa vän Sara förra året och den är stickad av en kvinna som äger en hemslöjdsaffär, hennes namn står på etiketten. I går åt STYLEBYs redaktion jullunch på Gyldene Freden och då kom den väl till pass. Det som är absolut magiskt med den här tröjan är ju att den egentligen är ganska snygg … Om du bortser från det faktum att du stirrar rakt in i en älgröv? Kanske inte den första vinkel jag själv skulle tänka på att avbilda en älg, om jag nu skulle lägga ner en massa timmar på att sticka, men jag uppskattar verkligen att ett stickgeni valde just det här perspektivet! Behöver jag ens säga att jag, inte minst på grund av just rövfaktorn, älskar den?

Här ger jag exempel på en massa fulsnygga jultröjor från designer (ingen lika explicit som min dock!).

This is the closest to a Christmas knit in my closet. I love the fact that someone knitted an elk with the ass in focus, haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..