BEAUTY | HERMÈSLÄPPAR

| I Auktionstipsets rum på gårdagens fest på Acne film med Lisa Milberg och Emelie Thorén. | Klänning från H&M. | Kavaj från Erikshjälpen i Vårby. | Skipants från Totême.|  Sneakers från Adidas. |

Rött läppstift är inte alltid lätt alltså. Är det en nyans som är det minsta fel för dig så blir hela ansiktet väldigt hårt och dessutom ser det otroligt missklädsamt ut. Mer än någon annan makeupprodukt vågar jag påstå. I mitt fall, som är väldigt ljus, har jag märkt att det dåliga kickar in så fort det röda går mot blått. För mig funkar de klarröda färgerna – och framförallt de röda som går mot gult, alltså de som har en något orange ton. För några år sedan upptäckte jag Diors läppstift i färgen ”Trafalgar” och det blev verkligen min go to-färg i fråga om rött läppstift (även om jag även gillar deras klassiska 999, den funkar också på mig). Är du osäker på röda läppstift så kan jag verkligen tipsa om detta, eller något av annat märke där färgen drar mot orange – det passar de flesta, inte bara blekisar som jag. Generellt är de färgerna lättare än de som drar mot blått. Tänk Hermès-läppar!

| Scarf från Hermès. | Monomgramerad makeupväska från Goyard. |  Läppstift i färgen”Trafalgar” från Dior. |

 A red lip that goes towards an orange hue is great, not only for blondies like me. It suits most women!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..