OUTFIT | PERFEKTA JEANSBEN

|Jeans från Jeanerica. | Boots från Topshop. |

Jag är besatt vid den perfekta smalbensvidden på jeans. Jag är innerligt trött på slim fit där jeansen klänger sig fast vid smalbenen och snarare liknar ett par leggings än ett par jeans (behöver jag en säga att stretchjeans är helt out?). Mina perfekta jeans sitter åt över låren och rumpan men släpper från knät och liksom smeeeeeker vaden där den är som störst och fortsätter rakt ner för att avslutas i den perfekta vidden över boots. Se exemplet ovan. Så ska det se ut!

I’m obsessed by the right fit on jeans from knee down. The example above is perfection. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..