THROWBACK | ”KÖTTETS LUSTAR”

| Med Kalle, Karin, Shyffert och Limpan i programmet ”Köttets lustar” på SVT. | Jumpsuit från Acne Studios. |

Idag när ni äter julbord och skissar på era nyårslöften, reflektera gärna lite över ert köttätande – om du är av det allt jämt minskade antal som fortfarande äter kött. Jag är en av dem, men Schyffert bjöd på den middag som senare avslutade serien ”Köttets lustar” på SVT så gjorde vi en pakt om att äta mindre kött. 70 gram om dagen är målet, jag är inte riktigt där än erkänner jag – men jag har absolut minskat min köttkonsumtion drastiskt under andra halvåret 2017. Målet är att minska ännu mer 2018 givetvis, det kommer jag absolut att klara. Det är egentligen inte speciellt svårt ens, alternativen till kött är ju både goda och nyttigare. Det är bara att ha icke-kött-hatten på sig när man handlar mat och går ut och äter så är det ingen match. Och den hatten ska vara på ännu mer 2018. God jul!


| I samma jumpsuit på Chanels Cruise-visning tidigare i år (mer om det här!). | Pumps från Manolo Blahnik. |


One of my goals for next year: To reduce my meat consumtion even more.  

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..