BEAUTY | PERFEKTA BRYN

| Glossier Boy Brow i färgen ”Blonde”. | Kristen Stewart i annons för Chanel. | Lily Rose Depp i annons för Chanel. |

Jag har länge varit intresserad av att få ordning på brynen. Mina drömbryn är de jag kallar ”Chanel-brynen” – den form som samtliga kvinnor i Chanels annonser har (se ovan). De är fylliga, liksom raka fram till slutet då de smalnar av ovanifrån, medan underlinjen av brynet  i stort sett håller samma linje hela vägen. Jag är inte där än, har mina på utväxt, men för att få lite push på vägen så beställde jag en av de bästa brynprodukterna på marknaden, Glossier Boy Brow i färgen ”Blonde” (finns även mörkare samt ofärgat), och måste säga att jag stämmer upp i hyllningskören. Produkten är jättebra, jag rekommenderar den. Den gör inte brynen hårda, är inte vaxig utan lätt i konsistensen med perfekt pigment och liten, lättanvänd applikator. Jippi! Glossier fraktar ännu inte till Sverige, jag köpte mitt ex på Ebay.

Läs förresten när Glossiers extremt coola grundare Emily Weiss frågade ut Elin Kling om hennes karriär!

I love the ”Chanel brows”, I think they’re perfect, and in my mission to get there I bought Glossier Boy Brow, which I’m really happy with. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..