ICON | GIA CARANGI

Åh, Gia. Jag har läst allt jag kommit över, sett varje klipp på Youtube. Googlat varje bild. Ja, även sett ”Gia” med Angelina Jolie i huvudrollen. I november 2017 var det 30 år sedan hon dog i AIDS, som en av de allra första kända kvinnorna. Jag blir aldrig mätt på att se bilder på henne – och det blev inte världen heller, det var därför hon blev en av de mest firande modellerna. Hon hade något som ingen annan hade. Nu har magasinet LOVE gjort ett omslag med den senaste modellstjärnan, Cindy Crawfords dotter Kaia Gerber, som är en tydlig hyllning till Gia – och jag ÄLSKAR DET. Se det, läs om det – och läs historien om Gia som levde och brann hårt och snabbt, och dog alldeles för ung, alldeles för sjuk – just nu på STYLEBY.nu, STYLEBYs förnämliga sajt.

LÄSTIPS! Läs även en intervju med Cindy Crawford här!

I have been obsessed with Gia Carangi for years, and obviously I love the Kaia Gerber cover of Love.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..