DECOR | MAGISKA MATTOR

 

| Matta ”Ghost of the Forest” från Layered. | Matta ”Dusty Pink Rug” från Layered. |

Jag är inne i ett inredningsrace. Jag är periodare i fråga om inredning och nu har jag ett skov. I dag budade jag in en Arne Jacobsen-stol till min son hos Stockholms Auktionsverk – ja, skrivbordsstol alltså (han är 12 och en gamer). På fredag kommer en ny kolsvart garderob som förhoppningsvis ska vara en del i lösningen hur jag ska skapa bättre ordning bland klädarsenalen. Men … Skov eller inte, det finns en sak som jag nog varit inne och suktat efter en gång i veckan, även utanför inredningsracen, under lång tid nu. Vi talar om mattor, och vi talar om Layereds rosa matta från ”Solid viscose”-serien som jag tror skulle bli hundra procent snygg hemma hos mig (tänk den under soffan här!). Och det tror jag fortfarande. Men så igår blev mattsuget så att säga dubbelt så stort. Då dök den här mörkt mörkt blå, min favoritfärg, mattan i samma serie upp (limited edition och i samarbete med Tim Karlsson Djanforouz). Enligt pressmeddelandet inspirerad av panterns päls (okej, där blev jag kär på allvar) och med det inte otuffa namnet som du ser ovan. Så nu vet jag varken ut eller in. Jag är madly in love i båda två, båda skulle bli ursnygga hos mig. Äger ingen av dem. Det är ju ingenting i den ekvationen som stämmer?

I’m sooo in love with the dark blue and the pink rugs by Layered. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..