BEAUTY | FUKT, FUKT, FUKT

| Crème och serum från Diors Hydra Life-serie. |

Jag jobbar hårt med min hy just nu. Jag har ju tidigare nämnt hur jag för ett år sedan insåg att jag var tvungen att ta ett lite större grepp om min hy än vad jag någonsin tidigare. Den här vintern har jag verkligen – utöver min ”vanliga” hudvård – jobbat med att pumpa in fukt i hyn för att hjälpa den så mycket jag kan. De två produkterna jag satsat på för detta är de två du ser här ovanför. Jag försöker att undvika foundation till vardags just för att kunna smörja in mig några extra gånger med crèmer som ger huden så mycket fukt den överhuvudtaget orkar svälja. Och jag måste faktiskt säga att det har gett resultat – min hy är faktiskt finare än vad den varit på flera vintrar. Rekommenderas.

I work hard for moist skin right now and several times a day I give my skin a dash of the products above. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..