NEW IN | TRENCHCOAT I LÄDER – ÄNTLIGEN!

| Trenchcoat från Stand. | Boots från Balenciaga/Vestiaire Collective. |

Kommer du ihåg det här? Förmodligen inte, men det gör jag. Jag har drömt om lädertrenchcoats hela hösten och hela vintern och nu har drömmen realiserats. Men det blev inte rocken från Acne, det blev den här snyggingen från Stand (dessutom på rea!). När det blir varmare ute kommer jag att bära den över mina vanliga outfits som jacka – men eftersom den här supersnygga svarta trenchen är i ett väldigt fint läder (som inte är jättetjockt) så kan jag ha den redan nu som klänning. Så. Het.

I’ve been dreaming about a leather trenchcoat since like … Forever. Now I finally got one. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..