WORK | THE BUSINESS OF BEAUTY PODCAST

| Tidigt nummer av STYLEBY. | Jeans från Acne Studios. | Skor från Diego Dolcini. |

Daisy Graces marknadschef Camilla Åstrands utmärkta podcast ”The Business of Beauty” blandar karriär med skönhet och det var ju bara ett rungande ja på att medverka när hon frågade. I avsnittet får du höra lite om min karriär fram till nu – och om de kärleksbrev jag skriver till mina medarbetare (!). Fasen vad det är kul att babbla om sitt jobb, jag skulle kunna sitta i en fåtölj och mala i en vecka. Men så har jag ju ett jäkla drömjobb också (som jag själv har skapat!). Stolt över det. <3
Här hittar du den, hoppas du gillar.


| Pratar bland annat om när Elin Kling och jag startade STYLEBY.  |

I’m being interviewed in the new episode of the podcast ”Business of Beauty”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..