PARTY | GALAKVÄLL!

| Clutch från Byredos capsulekollektion ”Accelerated Culture”. | Naglellacket egenblandat hos Daisy Grace Beauty Bar.| Bild ur Craig McDeans bok ”I Love Fast Cars”. |

I kväll är det Elle-galan och det ser jag fram mot, jag tycker verkligen att de gör ett superbra jobb med den. I morgon får ni se vad jag hade på mig här (och på Instagram @editorjonnabergh kanske redan ikväll?), men en sneak peek är förstås på sin plats. Mina accessoarer i år är fasen inte att leka med – och här bjuder jag på clutchen: En riktig dyrgrip från Byredos ”Accelerated Culture”-kollektion som är inspirerad från fotografen Craig McDeans bok ”I Love Fast Cars”. Läs en intervju med Ben Gorham som vi gjorde med anledning av kollektionen här), vettja! HUR HÄRLIG? Så satans snabb väska var det länge sen jag svassade omkring med. Plus: Perfekt match till min outfit. Naturligtvis. 
Och naglarna fixade jag som utlovat igår. Jag och min duktiga nagelteknolog hos Daisy Grace blandade till en egen färg av lila och svart som vi helt enkelt döpte till ”Lilac Noir” eftersom jag ville ha en ”Rouge Noir” fast med lila istället för rött. Det var första gången jag blandat ett eget nagellack – kul sätt att få en egen nyans.

Tonight it’s gala night and don’t you just love a. my Byredo clutch b. my nails (we mixed our own shade!)?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..