BEAUTY | ÄNNU MER GLOW!

| Excuviance Af Vitamin C20 Serum Capsules. | Burk från loppis. |

Jag har ju gått in i ett galarace nu (Ellegalan i fredags, Costume Awards i Olso på torsdag, Grammis i början av februari) – plus att modeveckan börjar i Stockholm idag, jag ska till Paris på Acne Studios-visningen på onsdag och sedan vidare till Oslo Runway. Så det kändes som en behandling var på sin plats innan de här satte igång. Jag gick till Serenity på Riddargatan i Stockholm och körde en Winter Glow-behandling på 60 minuter samt kollade ut lite nya produkter som jag kan använda hemma som kommer hjälpa mig igenom den här hektiska perioden. På bilden ser du Excuviances mytompsunna C-vitaminampuller som hela tiden är slutsålda eftersom de är en sådan kundfavorit. Jag lyckades tjata till mig ett prov med tre stycken – ser du en hel burk, haffa den innan någon anna gör det! Utöver dessa så införskaffade jag Excuviances Oxygen mask – det känns som man har champagne (!) på huden – och som ger huden så mycket fukt att man blir lycklig inombords.
Winter Glow behandlingen går till så här: Rengöring, face polish, efter detpensling med Peel 20% + C-vitamin, ånga med efterföljande portömning, efter det oxygenmasken som masseras tillsammans med PHA Massage Creme, behandlingen avslutas med passande serum och dag/nattkräm. Behandlingen kostar 1 000 kr, men bokar du hos Anna Ståler och säger ”Jonna” så får du en 100 kr rabatt!

I have updated my beauty arsenal with favorite products by Excuviance and I also have made a Winter Glow treatment to keep my skin nice in this hectic period of work, galas and fashion weeks.

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..