OUTFIT | FASHION WEEK STOCKHOLM DAG 1

Utanför Totêmes visning tillsammans med Columbine Smille| Jacka och kjol från Samsøe Samsøe. | Väska från Byredo. | Boots från Topshop. | Mössa från Uniqlo. | Örhängen från Tom Wood. |

Dag 1 av Fashion Week Stockholm är tillända. Tyckte den största behållningen var Totême – naturligtvis främst för visningen (som du ser här) som jag älskade för att den var så tydlig, en så tydlig linje genom varje detalj, men också för den fantastiska miljön då de visade på Bukowskis bland konstverk av Eva Lange och Erik Grate.  I dag ser vi fram mot K-Ourages debut på Fashion Talents-visningen – vår Art Director Magnus är ju en av de som står bakom märket och det ska bli himla festligt att se honom buga på catwalken, hehe.

Igår gjorde jag även ett ombyte – som jag sa här att jag AAALDRIG skulle komma på tanken att göra… Men efter utfodring av barn hemma så hoppade jag i byxor och ökade på ytterplaggsfaktorn med en rock på grund av den extrema kylan.


| På Filippa K med STYLEBYs digitala redaktör Elina Grothén. | Rock från Filippa K. | Jacka från Samsø Samsø. | Byxor från Acne Studios. | 

Fashion Week Stockholm’s first day is over and my main experience was the Totême show. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..