OUTFIT | FASHION WEEK DAG 2


| Fuskpäls från Stand. | Jeans från Acne Studios. | Skärp från Off-White/Net-a-Porter.com. | Boots från ATP Atelier. | Väska från Byredo. |  Mössa från Uniqlo. | 

Modevecka och minusgrader är fasen inte bästa kompisar alltså. Herregud vad kallt det var igår vilket reflekterades i att jag myste omkring i den här ljuvliga rocken som ändå höll mig i bra form igår måste jag säga. Du ser massor av material från modeveckan på Styleby.nu. Nu går jag in i lämningsrace med STYLEBYs nästa nummer och i kväll lyfter jag mot Paris och coutureveckan. Ses i morgon.

It was freezing cold at Fashion Week Stockholm yesterday, but I managed to dress accordingly.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..