WISHLIST | LOUIS VUITTON ”STAR TRAIL ANKLE BOOT”

| Drömkängorna från Louis Vuitton. | Catten med chic canvasbag från Hermès. |

Paris. Man blir galen när man är här. I Louis Vuittons flagship vid Place Vendôme (som du läser mer om i STYLEBY ute nu!) – kanske den härligaste butik i världen – provade jag äntligen de här fantastiska kängorna som jag drömt om ända sedan de dök upp för något år sedan. Vi slet rätt bra på Louis Vuittons matta, Catten och jag.

| Catten i sina drömboots från Louis Vuitton. |

We really tested how it is to walk with great boots on the rug in Louis Vuitton’s flagship at Place Vendôme. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..