PARTY | COSTUME AWARDS 2018

| Med Costume Norges chefredaktör Kine B Hartz på Costume Awards i Oslo. | 

Jamen då var det galadags igen då, den här gången i Oslo. Våra kompisar på Costume kickade igång Oslos modevecka Oslo Runway med sin årliga gala där det blev ett jäkla hallå kan jag skvallra om. Det är kul att se hur uppklädda Oslotjejerna är, det skiljer sig faktiskt en del från Stockholm (där jag brukar gå ut) – vi svenskar är mycket mer nedtonade, norskorna är mer bling helt klart. Känns som om jag var den enda som bar svart igår – och trots två ganska rejäla färgklickar i form av mina accessoarer så var jag på gränsen till dystert klädd i sammanhanget.


|Balenciaga. | Väska från Acne Studios. | Örhängen från Tom Wood. |

Attended Costume Awards in Oslo yesterday!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..