WORK | OSLO RUNWAY DAG 1

| Fuskpäls från Stand. | Klänning från Balenciaga. | Jeans från Levi’s. | Ankelboots från Topshop. | Väska från Acne Studios. | Örhänge från Efva Attling (i butik från april). |

Halla från Oslo. Igår bockade jag av Oslo Runways första dag och det var överlag en väldigt bra dag, där min absolut största modeupplevelse tillhörde Michael Olestad (som har ett förflutet hos Acne Studios och Back i Stockholm) men det fanns flera designer som både överraskade och som jag tycker utvecklats framåt sedan jag besökte den norska modeveckan för ett år sedan. Jag kommer att visa highlights härifrån på Styleby.nu nästa vecka, och jag råder dig att hänga med lite då norskt mode är helt klart påväg uppåt! Jag får lite samma känsla här som rådde i Stockholm för en herrans massa år sedan när det liksom bubblade kring svenskt mode och det kändes som att något stort var på gång. Den är inte exakt lika tydlig här, men den existerar. Det är uppfriskande och kul att gå på visningar med designer du inte tidigare stött på, eller sett endast några få kollektioner av. En lyxig känsla som såklart, av uppenbara skäl, bara är möjliga i några få säsonger – men jag njuter av den i fulla drag. Och eftersom outfitbilder verkar få bloggvärlden att gå runt (jag anser mig fortfarande vara en rookie) så tjoffar jag in några sådana. Jag gjorde en reversed klackdag igår och hade högklackat på dagen, men övergick till sneakers lagom till vår middag på kvällen. Tvärtom är ju inget nytt i min värld, som du hörde i podden ”The Business of Beuty” där jag medverkade förra veckan. Nu kör vi dag 2!

| Byxor från Stella McCartney x H&M. | Sneakers från Eytys (Tips: De finns nu även med rågummisula – superfina!). | Stickad tröja från Acne Studios. | Örhänge från Tom Wood. |

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..