WORK | OSLO RUNWAY DAG 2

| Modell från Admir Batlaks visning. | Lädertrench från Stand. | Jeans från Jeanerica. | Boots från Topshop. | Väska från Acne Studios. |

Sista dagen av Oslo Runway var inte heller att leka med – jag är väldigt glad över att jag åkte hit, känner att jag fått mycket inspiration och också fått mycket bättre koll på norskt mode som känns så himla spännande just nu! Skynda dig att titta in på STYLEBYs Instagram Stories så hinner du se lite från igår (mer kommer på STYLEBY.nu nästa vecka). Igår smög jag runt i Oslo som en spion i min nya lädertrench (tips – den är på rea!) och snabba skor. Äh, skoja, skorna är verkligen ute snabba, i alla fall om man avser farten man har när man går i dem. Avslutade dagen med brakmiddag på Pjoltergiest (rekommenderas stenhårt!) med tre personer jag älskar och därefter en electrodans på Kafé Hærverk. DRÖMDAG, DRÖMKVÄLL OCH DRÖMNATT!! Tack Oslo för tre magiska dagar, mot Stockholm och en intensiv vecka med lämning av kommande vårmodenumret av STYLEBY!

| Matmagi från Pjoltergeist. |

| På Kafé Hærverk. | Fuskpäls från Stand. | Väska från Acne Studios. |

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..