NEW IN | VECKANS KAP

| Linnen från Hanneli x Pierre Robert. |

Får jag ge dig ett tips? Pierre Robert samarbete med norska Hanneli Mustaparta är en riktig hit om du frågar mig. Tillsammans har de gjort en kollektion tunna linnen, t-shirts och annat i merinoull/tencel och resultatet är både snyggt och extremt praktiskt. Jag har själv en långärmad tröja, en kortärmad och så dessa två linnen och jag har använt dem som tusan hela vintern, både som de är – superfina – och under andra kläder då de är extremt värmande. Spana in! Riktigt bra priser också.

I am a fan of Pierre Robert’s collab with Hanneli Mustaparta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..