ICON | ELTON JOHN

| Elton John i scenkläderna från Gucci. |

Ibland förvånar jag mig själv genom att bli extremt glad över lite konstiga saker. Den senaste saken jag gått omkring i mitt liv och myst åt är att Elton John och Guccis Alessandro Michele har hittat varandra. Låt mig först avslöja: Jag ÄLSKAR Elton. Och det känns som om han i hela sitt liv väntat på att en person som Guccis frälsare skulle komma i hans väg och göra hans scenkläder. Kan en match bli mer made in heaven? Och lagom till hans sista turné (jag grinar lite nu) – den är förresten tre år lång –  så händer det! Jag kan inte sluta att titta på det här inlägget från Eltons Insta (även @lallo25 har lagt upp den såklart), det är ju så himla fint. 19 maj nästa år får jag se både Elton och frackjackan live på Skandinavium i Göteborg. Tills dess går jag omkring och gläds för mig själv åt att de här två har blivit kompisar.

I love Elton and I love the jacket that Gucci made for his ”Farewell Yellow Brick Road” tour. 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..