INSPIRATION | MICHAEL OLESTAD FW18

| Michael Olestad FW18 |

Som du som följer bloggen är smärtsamt medveten om så besökte jag Oslo Runway – motsvarigheten till Fashion Week Stockholm i Norge. Den utan tvekan största upplevelsen där ar Michael Olestads visning som du ser exempel från här. Fantastisk var den. Dessutom hölls den mitt i en Vanessa Baird-utställning (som jag var tvungen att gå tillbaka till på söndagen och besöka på grund av outstanding) så den visuella festen var ju utan dess like. Lär dig mer om Michael och mina sex hightlights från Oslo Runway på STYLEBY.nu!

Michael Olestads show at Oslo Runway was the true highlight from the event for yours truly. 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..