NEW IN | TURBONEGRO ”ROCKNROLL MACHINE”

| Turbonegro ”Apocalypse Dudes (1998) | Turbonegro ”Rocknroll Machine”  (2018) |

I går var det 20 år sedan det album jag förmodligen lyssnat på allra flest gånger släpptes: Turbonegros ”Apocalypse Dudes”. Detta är ett album som är totalt perfekt, det finns inte en ton jag skulle vilja ändra. Utöver att den genom åren gjort mig på partyhumör fler gånger än jag kan räkna så var det också den här plattan som på något sätt skänkte mig min ”andra hemstad”: Oslo. På grund av den här plattan övertalade jag mina chefer på Expressen att jag bara var tvungen att åka till Oslo och intervjua rockband – resultatet är att jag i princip har lika många vänner där som här i Stockholm. Det här albumet betyder enormt mycket för mig, det har faktiskt präglat mitt liv på många sätt, gjort det bättre och gett mig många goda vänner som jag älskar. Men framförallt: Det här är en av världens bästa album om du frågar mig.

I går släpptes ”Rocknroll Machine”, Turbonegros fösta album på sex år och nu är ju vintern räddad! Och snart spelar de i Stockholm. Vi ses där.

My favorite band released their first album in six years yesterday. I’m thrilled!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..