NIGHT OUT | GRAMMIS

| Klänning från Nelly.  | Väska från Saint Laurent. | Ankelboots från Gianvito Rossi. | 

Grammis! En av årets absolut roligaste kvällar och Grammisfesten levererade även i år. (Du minns förresten att jag gjorde Grammispoddar förra året? Och läs intervjun med en av de nominerade i Årets Nykomling, Mabel, här!)  Jag kände mig faktiskt ursnygg igår och det rasade in komplimanger – jag måste bära guldklänning oftare! Sprang omkring på festen och pratade med gud och hela världen – jag är helt socialt utbränd idag. Men det var det värt.

Yesterday was the Swedish Grammy gala, and it was so much fun!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..