WISHLIST | SOLGLASÖGON

| Solglasögon från Céline/Mytheresa.com. | Solglasögon från Acne Studios. | Solglasögon från Saint Laurent/Mytheresa.com. | Solglasögon från Le Specs/Mytheresa.com. |

Ah, februari – nu är man ju extremt sugen på solglasögon, haha. Nä, men allvarligt, jag har knappt sett solen på flera månader men jag sitter ändå och googlar solglasögon hela tiden nu märker jag. Solglasögon är lite grand som väskor för mig – jag är ingen storkonsument. Det är något jag köper vart tredje, fjärde år. Mitt senaste solglasögoninköp skedde för tre år sen tror jag, då jag under en weekend i norska Bergen slog till på ett par från Saint Laurent som jag kört med sedan dess. Dock känner jag att jag i år ska investera i ett nytt par för att uppdatera. Det är dags, helt enkelt. Just nu står det mellan de här fyra modellerna, alla har ett visst mån av cateye – vissa mer och vissa mindre.

I’m going to update my collection of sunglasses this spring. It’s three years since I last bought a pair. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..