WATCH OUT | TOM WOOD

| Jacka från Tom Wood. | Kashmirpolo från Lisa Yang. | Byxor från Cos. |

Norska Tom Wood har seglat upp som ett av mina favoritmärken. Jag gillar ju deras smycken som du säkert noterat, men är också väldigt förtjust i deras utilitychica kollektioner. Som den här jackan till exempel, en blandning mellan en kimonojacka och en armyjacka med jättefina detaljer. De gör liksom lite grova plagg som ändå har något chict över sig, det är en konst att bemästra. Man känner sig cool och elegant samtidigt – en av mina favoritkombinationer av känslor faktiskt! P.S. Här kan du titta lite närmare på deras kommande kolllektion från Oslo Runway.

Tom Wood is a brand that I like more and more. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..