WORK | STYLEBY #51 UTE IDAG!

| Fotograf: Philip Messmann. | Stylist: Emelie | Makeup: Trine Skjøth. | Hår: Mette Thorsgaard. | Modell: Ally Ertel. | Kavaj från Céline. | Halsband från Georg Jensen. |

Kate Moss, Elin Kling, Veronika Heilbrunner, Gabriele Hackworthy, Columbine Smille, Ash Saunders, Niki de Saint Phalle, Suzanne Brøgger, Catherine McNeil, Stina Wäppling, Nora Fazel, Hannah MW, Mikaela Hållén, Hedvig Palm, Sophia Li … Och ett helt gäng till. Alla möter du i STYLEBYs vårnummer – ute idag! Jag är jättestolt över det här numret och jag kan knappt bärga mig i fråga om att få visa upp det för dig! Jag tog ut några godbitar – men magasinet är 244 sidor (!) så det här är verkligen bara ett axplock av alla underbara mode- och skönhetssidor. Löp och köp!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..