INSPIRATION | KVINNODAGEN

| Kate Wendelborn poserar i lookbooken för sitt märke Wendelborn. |

Kvinnodagen! För att ta ett kvinnligt perspektiv på mode så är det så himla roligt att det hela tiden dyker upp nya märken som drivs av kvinnor. På STYLEBY.nu kan du läsa intervjuer med några av dem just idag – Attico, Magda Butrym, Tessa, Matteau, Wendelborn, Khaite … Själv är jag tokig i Kate Wendelborn och hennes überhärliga lookbook för Wendelborns aktuella kollektion. Hon agerar själv modell på bilderna med sådan pondus och känsla att jag vill bara göra vågen, himla inspirerande. Ha en fin kvinnodag, alla!

We have a lot of interviews with women in fashion at Styleby.nu today (as well as every other day) to celebrate March 8!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..