BEAUTY | FETARE ÖGONBRYN


| Ricinolja från Apoteket. |

Hänger du här regelbundet så har du förstått att jag gillar ögonbryn. Jag har även varit intresserad att låta mina växa ut men tycker att det har gått sakta och inte varit så nöjd med att bara sitta och vänta på bättre tider. Efter att ha googlat runt så var ricinolja det hjälpmedel som de flesta verkade vara nöjd med – men det verkade liksom för enkelt, funkade det verkligen? Hur som helst, jag köpte en flaska för några tior på Apoteket och började smörja in ögonbrynen varje kväll. Och det funkar! Min upplevelse är att oljan faktiskt stimulerar hårväxten. Jag vill poängtera att den slutsatsen endast är baserad på min egen känsla kring det hela, men jag rekommenderar dig att prova om du, som jag, är otålig.

My medicine for better brows!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..