NEW IN | SMULTRONKOSTYMEN ALLA TALAR OM!


| Kavaj och byxa från Tiger of Sweden. | Skor från Louis Vuitton/Vestiaire Collective. | Klocka från Cartier. |

Varning! Vill du inte interagera med andra människor – ta för guds skull inte på dig den här ljuvliga kostymen täckt av jordgubbar från Tiger. Det är en conversation piece av guds nåde har det visat sig nu när jag premiärburit den. A-l-l-a du möter ska kommentera den eller fråga om den. Jag hade kanske inte förväntat mig att smälta in i mängden, men …  Men jag förstår varför – dman er ut som en chic strawberry/smultron daquiri! Det här är en av vårens mest omsnackade suits, den saken är klar.

If you don’t want to talk to strangers – don’t wear this suit, everyone you met asking about it and love it!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..