INSPIRATION | FARMOR ELLEN BERGH

 

| Min farmor Ellen Bergh fotograferad i slutet av 70-talet. | Byxor från Tiger of Sweden. | Klänning från Arket. | Skor från Proenza Schouler/Mytheresa.com. |

Pappa skickade den här bilden på min farmor Ellen Bergh härom veckan. Jag blev helt tagen av den – dels för att jag nog inte insett hur lika vi är (har alltid trott att jag är lik min mormor, inte farmor) och dels för att jag tycker hon var så satans chic! En riktigt ursnygg kjol över byxa-look som hon uppenbarligen strosade omkring i hemma en vanlig dag i trädgården. GOALS! Jag måste steppa upp mitt ledighetslookgame känner jag.

I love my grandmothers garden look from the late 70’s. So chic!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..