OUTFIT | NEON

 

| Kavajen är ett provplagg. | Silverarmband från Georg Jensen. | Byxor från Tiger of Sweden. |

Den här neondrömmen (ett provplagg) fick jag prova på ett möte. Den hade kommit från fabriken för att företaget skulle kunna kolla själva modellen även om kavajen hade fel färg. Men helt ärligt… Kavajen har ju helt RÄTT färg! Jag höll på att smälla av, och försökte få dem att lova att jag skulle få kavajen när de var klara med att kolla passformen. Dessvärre tror jag att det gick sådär, har inte sett till någon kavaj ännu. Men en neonfärgad kavaj av något slag står på min shoppinglista från och med nu.

I got to try a test garment on a meeting – it was the right fit but the wrong color. Thing is: I think it’s the perfect color! I love neon colors of every kind, and a blazer like this is up there on my shoppinglist.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..