ICON | REBECCA STRAND

 

| Rebecca Strand fotograferad av Paul Strand. |

Jag satt under påskhelgen och gjorde lite research till en story i nästa nummer när jag på ett sidospår hittade de här bilderna på en kvinna vid namn Rebecca Strand, som under en period var gift med fotografen Paul Strand – en av de fotografer vars arbete var viktigt för att etablera fotografi som konstform. Det är han som tagit bilderna av henne, jag tycker de är underbara. Och vilken snygg stil hon har, jisses.

I love the way Rebecca Strand, wife and muse of photographer Paul Strand who took these pictures, dressed. Shirts and maskuline jackets. What a beauty. 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..