OUTFIT | PLISSERAT

 

| Kjol från Dagmar. | Skor från Louis Vuitton. |

Jag citerar min kollega Mikaela Hållén i kommande numret av STYLEBY (där hon guidar till en perfekt semesterpackning): ”Plisserat är alltid rätt på sommaren” (och våren). Plisserat är så effektfullt för att det tillför en väldigt dramatisk struktur till en outfit och det i sig gör att det hela blir rätt spännande med små medel. Men det klart att Célines vårvisning hjälpte till att få det plisserade att kännas så habegärligt. Idag tog jag fram den här kjolen från en tidigare Dagmar-kollektion – och jag har fått idel applåder. En äldre dam kom fram på tunnelbanan och sa att jag hade en så vacker kjol på mig, sådant gillar man. Mina tre plisserade favoriter just nu följer här nedanför – men tips: Jag såg en gul plisserad kjol med ”häng” som på min kjol och som på Céline-kjolen på H&M Trend häromdagen, men hittar den inte på sajten. Men om du vill köra Céline-looken till ett mycket bättre pris – kika där.

| Kjol från Céline. | Klänning från By Malene Birger. | Kjol från H&M – se den i en look här! |

I love a plisse skirt or dress. Such an easy way to make an outfit. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..