THROWBACK | BÄSTA KNYTBLUSLOOKEN

 

| Saint Laurent SS2013 |

Idag är det nationella Sara Danius-dagen (läs när STYLEBYs Naomi Itkes ställde snabba frågor till henne) och hela mitt instagramflöde svämmar över av kvinnor i knutblus. Själv äger jag ingen, men om jag skulle bära knytblus idag så skulle jag eftersträva den perfekta knytbluslooken som Hedi Slimane skapade med sin första kollektion för Saint Laurent, SS 2013. Det här är faktiskt, när jag tänker efter, den enda knytbluslook jag gillar.

Today a lot of women in Sweden wear this kind of blouse to support Sara Danius. I don’t own one, it’s really not my favourite garment, but if I did I would wear it like Saint Laurent SS2013, Hedi Slimanes first collection for the brand. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..