BEAUTY | LACKLÄPPAR

| Foto av Hans Feurer. |

Är du intresserad av beautylooker från 80-talet så rekommenderar jag att du följer Sandy Linter på Instagram. Sandy jobbade mycket på den tiden och var dessutom modellen Gia Carangis (korta) livs kärlek (här läser du storyn om Gias liv). Sandy lägger upp bilder på looker från de tiden – det är mycket roliga ögonskuggor, sugande blickar, knalliga läppar och contouring – som hon och andra gjort. Många gånger berättar hon storyn bakom bilden, om vad som hänt på plåtningen och så vidare. Rekommenderas!
Hur som helst, jag tror det var hon som postade bilden ovan av Hans Feurer. Jag är inte säker på att det är hon som gjort makeuplooken, tror hon bara la upp bilden för att hon gillade den, och jag blev BESATT av att skaffa en produkt som ger så här perfekt lackade läppar. Alltså inte glansiga utan LACKADE, på ett täckande sätt. Igår hittade jag den: Mac Lipglass i färgen ”Russian Red”.

When I saw this pic by Hans Feurer I got obsessed to find a lip product that makes this look – yesterday I found it: Mac Lipglass in ”Russian Red”. Also: Follow @sandylinter on Instagram for fun posts about 80-s beauty looks. Love it. 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..