OUTFIT | MIN ULTIMATA LBD

| Jacka från Stella McCartney x Adidas. | Klänning från Stella McCartney. | Byxor från Acne Studios. | Skor från Louis Vuitton. |

Den här klänningen från Stella McCartney är min ultimata LBD. Den kan vara precis allt från strandklänning, citychic, mötescool, klubbig, gala, … Eller som nu agera lager-på-lager-plagg en vanlig dag på jobbet. Jag packar aldrig en resväska utan den, och den har räddat mig fler gånger än jag kan räkna. Jag råder dig att hitta ett liknande plagg, jag räknar den till ett av mina bästa köp någonsin.

One of my best buy ever is this dress by Stella McCartney which I never pack a suitcase without since it’s so versatile. Today I wear it layered with a sporty jacket and som tight pants. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..