NIGHT OUT | TIGER OF SWEDEN AW 18

| Tiger of Sweden AW18. |

Igår avslutades min dag med en väldigt speciell presentation. Christoffer Lundman har ett förflutet hos Acne Studios, Tom Ford och senast Burberry – nu har han tagit över chefdesignstolen hos Tiger och i höst kommer den första kollektion han varit helt ansvarig över. Den har fått namnet ”Giants” och trogna Tiger-kunder kommer att märka skillnad, plus att nya kunder kommer att strömma till är min absoluta känsla. Christoffer har inspirerats mycket av Filmhuset i Stockholm – av byggnaden, av människorna som verkar där och de verk som är spungna ur deras verksamhet. Vi får anledning att återkomma till Christoffer och Tiger längre fram, jag vill hemskt gärna att även du som läser STYLEBY får lära känna både honom och ”nya” Tiger. Det var också där vi höll hus igår, och det hela avslutades med en urtrevlig middag på Teatergrillen. Svintrevligt alltihop.

| Mitt bord på Teatergrillen: Chefdesigner Christoffer Lundman, Cia Jansson (Elle), Naomi Itkes (stylist och skribent) och Martin Persson (Bon). | Linn Eklund. | Anka och vin – gott! |

| Ur lookbooken till AW18-kollektionen ”Giants”. |

Yesterday we got to see the first collection of Tiger of Sweden’s new Head of Design Christoffer Lundman. It was a super nice collection and a super nice afternoon at Filmhuset in Stockholm with a dinner at Teatergrillen. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..