WEEKEND | SÄLEN

 

| Scooteroverall från FXR Racing/Leonarden.  | Solglasögon från Ray-Ban. |

Vilken helg! I fredags åkte jag och Catten till Sälen för att joina upp Pelle för säsongsavslutning på Högis – rock, mat, öl, häng, fest och … Snöscooter! Tack The Hives och Leonarden för att jag fick följa med, minne för livet! Catten var en stjärna bakom styret och uppe på fjället var det så vackert att jag nästan började gråta (eller så var det för att det gick så snabbt så ögonen tårades). Första scootergången för mig, nu drömmer jag om att åka på snöscootersafari på Svalbard. Så grym helg, men så trött idag.

I was in Sälen this weekend for the season finale festival – at lot of rock, bear and party – and got to go by snow scooter for the frist time. But not the last. So much fun!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..